Catalogus

LEGO
Met de vrolijk gekleurde bouwstenen van LEGO kunnen kinderen een eigen wereld creëren. Bouw je eigen stad met LEGO City of maak kennis met de vijf hartsvriendinnen van LEGO Friends. Voor de allerkleinsten is er DUPLO, met extra grote blokken. En de gevorderde bouwers vinden hun uitdaging in de gedetailleerde LEGO Technic bouwsets. De laatste tijd veel nagemaakt, maar er is toch maar één echte. Iedereen kent het, jongens en meisjes, jong en oud spelen met LEGO want met LEGO kun je alles maken! Het speelgoed waarmee zowel gebouwd als gespeeld kan worden, en bouwen is op elk nivo mogelijk. Er zijn beginsets waarmee je al snel aan de slag kunt, tot hele uitgebreide sets voor de echte liefhebber. Er zijn ook verschillende thema’s zoals ruimtevaart aliens, de atlantis onderwater wereld, en nog veel meer. De laatste jaren zijn daar natuurlijk de series gebaseerd op speelfilms bijgekomen, en recentelijk ook de series naar de Marvel en Universe superhelden stripboeken.

Nieuw LEGO Dimensions: Iedereen is bijna wel bekend met alle Lego games zoals Batman , Lord of the Rings en vele LEGO uitvoeringen van bekende universums. LEGO Dimensions is een game waarbij echt fysiek speelgoed op een speciaal platform geplaatst kan worden om zo deze te kunnen gebruiken in de virtuele van het spel op de PS3/PS4/WiiU/Xbox360 of XboxOne.

PLAYMOBIL
Sinds in 1974 de eerste Playmobil op de markt kwam, zijn de plastic poppetjes met bijbehorende accessoires een groot succes. Kinderen tussen de vier en twaalf jaar kunnen zich met de vele Playmobil thema’s helemaal uitleven in hun fantasiewereld. In de beginjaren waren alleen nog de thema’s bouw, ridders en het wilde westen beschikbaar. Deze thema’s zijn nog steeds populair, maar aangevuld met bijvoorbeeld dierentuin, camping en prinsessenkasteel. Zelfs voor de feestdagen zijn er speciale thema’s, zoals Sinterklaas Playmobil.

Hoofd Categorie


Alle Producten

Prijs:
-