LEGO Dimensions Back To The Future Level Pack

1340815

Ontdek nog meer met het LEGO Dimensions Back To The Future Level Pack!

Adviesprijs: €32,99
EAN: 5051892187763

Productomschrijving

Klik hier voor nog meer informatie over: LEGO Dimensions Back To The Future Level Pack

Een experiment van de excentrieke wetenschapper Doc Brown loopt uit de hand en Marty McFly wordt teruggeslingerd in de tijd, naar het Hill Valley van de jaren vijftig. Marty heeft hulp nodig om terug te kunnen komen naar de toekomst, zodat hij zijn vriend kan redden! Bouw Marty, maak hem vast aan het LEGO® Speelgoedlabel en plaats hem op de LEGO® Toypad om hem tot leven te wekken in de game. Activeer zijn speciale vaardigheid Sonarknal zodat hij puzzels kan oplossen en vijanden kan verslaan. Voor snel reizen door de tijd kun je de 3-in-1 DeLorean tijdmachine en het Zweefboard in de game brengen! Activeert het exclusieve Back to the Future™ level “Een Hill Valley avontuur met reizen in de tijd”. Bouw de DeLorean tijdmachine om tot een Elektrische tijdmachine of een Ultratijdmachine. Bouw het Zweefboard om tot een Cycloonboard of een Ultiem zweefvliegtuig.

Lego Dimensions speelgoed aanbiedingen, online bestellen tegen de laagste prijzen op het internet!

Ontdek nog meer met het LEGO Dimensions Back To The Future Level Pack! Het level pack bevat een compleet nieuw level, samen met een minifiguur, een voertuig en een gadget om mee te bouwen en in-game te gebruiken.

Over LEGO Dimensions
Wanneer een mysterieuze en krachtige draaikolk plotseling opduikt in diverse LEGO werelden, worden verschillende personages van DC Comics, The Lord of the Rings en The LEGO Movie hierin meegesleurd. Om hun vrienden te redden, springen Batman, Gandalf en Wyldstyle dapper in de draaikolk waar al snel blijkt dat ze een gevecht aangaan om de hele LEGO beschaving te redden.

Speel crossplatform
Alle LEGO Dimensions level, team en fun packs zijn crossplatform te gebruiken. Dat wil zeggen dat een level pack werkt in combinatie met een PlayStation 3 maar ook met een Xbox 360 versie van LEGO Dimensions.

Inhoud LEGO Dimensions Back To The Future Level Pack:

  • Marty McFly minifiguur
  • DeLorean Time Machine
  • Hoverboard
  • Nieuw level; A Hill Valley Time Travel Adventure