LEGO Dimensions Chima Laval Fun Pack

1340843

Voeg nog meer variatie toe aan LEGO Dimensions met deze LEGO Chima Laval Fun Pack!

NU KOPEN

Adviesprijs: €15,99
EAN: 5051892187503

Productomschrijving

Klik hier voor nog meer informatie over: LEGO Dimensions Chima Laval Fun Pack

Voeg nog meer variatie toe aan LEGO Dimensions met deze LEGO Chima Laval Fun Pack!

EAN: 5051892187503
Adviesprijs: 15.99
Merk: LEGO
Extra informatie: Vanaf 12 jaar#Vanaf 10 jaar#Van 8 tot 10 jaar

Lego Dimensions speelgoed aanbiedingen, online bestellen tegen de laagste prijzen op het internet!

Over LEGO Dimensions
Wanneer een mysterieuze en krachtige draaikolk plotseling opduikt in diverse LEGO werelden, worden verschillende personages van DC Comics, The Lord of the Rings en The LEGO Movie hierin meegesleurd. Om hun vrienden te redden, springen Batman, Gandalf en Wyldstyle dapper in de draaikolk waar al snel blijkt dat ze een gevecht aangaan om de hele LEGO beschaving te redden.

Over LEGO Dimensions Fun Packs
Voeg meer variatie toe aan LEGO Dimensions ervaring met een van de LEGO Dimensions Fun Packs. Een fun pack bestaat uit een minifiguur en voertuig of gadget van één van de verschillende LEGO werelden zoals LEGO Movie, Scooby-Doo, The Lord of the Rings, LEGO Ninjago of DC Comics. Race met Gandalf in de Batmobile of verken met The Simpsons de wereld van LEGO Chima. Voor het eerst in een LEGO game bundelen personages uit verschillende bekende werelden de krachten en betreden zij werelden die niet van henzelf zijn.

Speel crossplatform
Alle LEGO Dimensions level, team en fun packs zijn crossplatform te gebruiken. Dat wil zeggen dat een level pack werkt in combinatie met een PlayStation 3 maar ook met een Xbox 360 versie van LEGO Dimensions.