PLAYMOBIL City Life dierenverzorger 6636

1288294

Elke dag rijdt Frank de dierenverzorger rond in de dierentuin om alle hokken schoon te maken. In zijn laadruimte kan hij veel kwijt. Beleef de leukste avonturen met dit leuke City Life speelsetje! PLAYMOBIL-nr. 6636

Adviesprijs: €14,99
EAN: 4008789066367

Productomschrijving

Klik hier voor nog meer informatie over: PLAYMOBIL City Life dierenverzorger 6636

Zorg nu voor nog meer speelplezier met de verschillende uitbreidingssets voor de Playmobil Zoo. Met de uitbreidingssets kun je de Playmobil Zoo uitbreiden met jouw favoriete dieren en verbouwen naar eigen wens. De natuurgetrouwe voorstelling, diverse diersoorten en de modulaire omheining staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier. De Playmobil Dierenverzorger met materiaal 6638 rijdt in zijn wagen rond en verzorgt met zijn materialen de zieke dieren in het park.

Playmobil
Playmobil inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is het speelfiguur van 7,5 cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Specificaties
– Behoort toe aan het Playmobil thema City Life
– Type 6636

Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, in verband met kleine onderdelen.