Altijd al een team willen vormen met helden als Batman, Legolas, Scooby-Doo en andere personages van onder meer DC Comics, The Wizard of Oz, The Lord of the Rings, Back to the Future en The LEGO Movie? Stort je dan nu in het avontuur samen met al je favoriete figuren met de nieuwe LEGO Dimensions game en karakters!

Sub-wk-39-LEGO-Dimensions-klein

Wanneer een mysterieuze en krachtige draaikolk plotseling opduikt in diverse LEGO werelden, worden verschillende personages van onder andere The Lord of the Rings, DC Comics en The LEGO Movie hierin meegesleurd. Het kwade meesterbrein hierachter is Lord Vortech, die het hele LEGO Multiversum en de basiselementen daarvan wil beheersen. Om hun vrienden te redden, springen Batman, Gandalf en Wyldstyle dapper in de draaikolk waar al snel blijkt dat ze een gevecht aangaan om de hele LEGO beschaving te redden. Zet de figuurtjes op de LEGO Portal en transporteer ze zo in je spel. Weet jij het LEGO Multiversum te redden?

LEES DE REVIEW PERSONAGES ALLE PRODUCTEN VAN DIMENSIONS


LEGO Dimensions speelgoed

Begin je avontuur met een LEGO Dimensions starterpack voor Xbox, Playstation of Wii U, met daarin een game, Toy Pad, stenen voor een LEGO Portaal en drie figuren. Voor het eerst in een LEGO game bundelen personages uit allerlei bekende werelden hun krachten en vechten ze in elkaars universum. Breid bovendien je spel uit met de verschillende Fun Packs, Team Packs, Level Packs en LEGO Dimensions figuren uit de verschillende werelden. Vorm een team met Ninjago strijders, LEGO Chima figuren en karakters uit The Lord of the Rings en neem het op tegen Lord Vortech!

Geen spelregels?
Creativiteit is de basis voor dit bouw- en spelavontuur. Reis door onverwachte werelden en werk samen met de vreemdste bondgenoten in een missie om de kwaadaardige Lord Vortech te verslaan. Speel met verschillende minifiguurtjes uit uiteenlopende werelden in een unieke LEGO®-videogame. Gebruik elkaars voertuigen en gadgets zoals nog nooit eerder mogelijk was. LEGO® Bad Cop™ als bestuurder van de DeLorean tijdmachine… waarom niet?! De LEGO® NINJAGO™ Masters of Spinjitzu samen vechtend met Wonder Woman™… ja, graag! Bereid je voor om de regels te overtreden. De enige regel die in LEGO® DIMENSIONS™ geldt is dat er geen regels zijn.

 

Het LEGO® Dimensions™ Startpakket is alles wat spelers nodig hebben om een geweldig avontuur aan te vangen. Inbegrepen in het LEGO Dimensions Startpakket:
• LEGO® Dimensions™ videogame
• LEGO® Toypad
• Stenen om het LEGO® Portaal te bouwen
• 3 LEGO® minifiguren (Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™)
• LEGO® Batmobiel

Bekijk hier alle starters pakketten en vergelijk de shops voor de beste prijs.

Bouw de minifiguurhelden en start de game om het avontuur te beginnen. Volg de bouwinstructies in de game om van de losse stenen het LEGO® Portaal te maken, en plaats het bouwwerk op de LEGO® Toypad. Je kunt drie verschillende soorten uitbreidingspakketten kopen en het avontuur uitbreiden door meer minifiguren, voertuigen, gadgets en nieuwe levels te verzamelen. Gebruik welke minifiguur je maar wilt met om het even welk voertuig of gadget. Ga je gang en lap alle regels aan je laars!
 

LEVEL-PAKKETTEN

Wil je verder verkennen? Breid je game-ervaring uit met een level-pakket met een volledig nieuw op missies gebaseerd gamelevel, een minifiguur, een voertuig en een gadget om te bouwen en in de game te gebruiken.

Bekijk hier alle level pakketten en vergelijk de shops voor de beste prijs.

 

 

 

TEAM-PAKKETTEN

Wil je de grootste verzameling? Je krijgt twee dynamische minifiguren met voor elk een voertuig of gadget. Elke minifiguur heeft unieke vaardigheden om in de game te gebruiken.

Bekijk hier alle team pakketten en vergelijk de shops voor de beste prijs.

 

 

 

FUN-PAKKETTEN

Wil je meer afwisseling? Deze pakketten met een minifiguur en een voertuig of gadget staan garant voor heel wat plezier.

Bekijk hier alle fun pakketten en vergelijk de shops voor de beste prijs.