mei 2, 2016

Playmobil speeldagen in Diergaarde Blijdorp

Levensgrote PLAYMOBIL-dierentuin in BlijdorpVan 30 april tot en met 8 mei 2016 kunnen kinderen in Blijdorp niet alleen naar echte dieren kijken, maar ook spelen met de Playmobil-dierentuin. Bouw je eigen dierentuin en maak mooie verblijven voor de dieren.
Laat je inspireren in de Diergaarde. Weer of geen weer, in binnenspeeltuin Biotopia kunnen kinderen lekker bouwen en spelen met Playmobil. En natuurlijk klauteren door de jungle, graven naar fossielen in de woestijn en over de vin van een bultrug de oceaan in glijden.

In het Afrikaanse deel van de Diergaarde zijn levensgrote Playmobil-figuren verstopt. Op het ZoekSafari-formulier staan hints om ze te vinden. Als je dit goed doet, maak je kans op een van de Playmobil-cadeaus.

Vlinderparadijs
De lente laat nog even op zich wachten, maar in Amazonica is het heerlijk warm. In dit tropische Vlinderparadijs kun je je laten omringen door kleurrijke vlinders en indrukwekkende anaconda’s en bizarre matamata’s ontmoeten. Langs de oevers ‘zweven’ de sierlijke zoetwaterroggen en arrau-schildpadden in het ondiepe water. Kortom, een zintuigprikkelende ervaring.
Ook in het overdekte Oceanium en het olifantenverblijf Taman Indah is het goed toeven tijdens deze frisse meivakantie.

Moederdag
Moederdagtip: Verras moeder eens met een smaakvol ontbijt in de Diergaarde, het Wakkere Vogels Ontbijt. Een goed begin van een dagje Blijdorp. Na het ontbijt kun je met de Moederdag-route op visite bij de Blijdorp-moeders en hun jongen. Hierbij ontdek je alles over giraffen, gorilla’s, ijsberen, kwallen en nog veel meer. En kinderen kunnen lekker spelen met Playmobil in Biotopia terwijl moeder geniet van een kopje koffie met wat lekkers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *